head_banner

Новини

Отпразнувайте стартирането на нова компания

Shanghai Oujiahua Medical Instruments Co., Ltd. изпрати поздравително писмо, за да отпразнува официалното създаване на Changsha Fanbei Biotechnology Co., Ltd. и Hunan Guoqi Medical Technology Co., LTD.

През ноември 2022 г. бяха официално създадени Changsha Fanbei Biotechnology Co., Ltd. и Hunan Guoqi Medical Technology Co., Ltd.В момента г-н Yuan Xisong, шефът на нашата компания, действа като законен представител на пет други компании освен двете новосъздадени компании, а именно Shanghai Oujiahua Medical Instruments Co., Ltd., Shanghai Jinxu Medical Treatment Equipment Co., Ltd. ., Liyu Trading (Shanghai) Co., Ltd., Geweili Medical Technology (Shanghai) Co., Ltd., Changsha Maike Medical Technology Co., Ltd. Тези шест компании обслужват Changsha Fanbei Biotechnology Co., Ltd, и ние сме групова компания.

Changsha Fanbei Biotechnology Co., Ltd. е външнотърговска компания, продуктовата гама обхваща човешки, промишлени, ветеринарни меки и твърди ендоскопи, свързани с ендоскопи периферни продукти и разнообразие от медицинско оборудване за прегледи и хирургия.Регистрираният капитал на компанията е 3,01 милиона RMB.Компанията разполага с проектен отдел, административен отдел, финансов отдел, технологичен отдел, отдел за продажби на външна търговия и други отдели, с група от професионални и опитни външнотърговски експортни екипи.Специализацията също е неизбежно изискване за устойчивото развитие на нашата компания, разбира се, също е гаранция за напредъка на компанията.В допълнение, компанията също така е формулирала подробни правила и разпоредби за всеки персонал на компанията, оборудван с модерно работно оборудване, за да осигури добри условия на работа.И само чрез уважение към всеки служител на компанията, грижа един към друг и създаване на позитивна и приятна работна атмосфера, можем да обслужваме по-добре всеки клиент.

Медицинската индустрия е непрекъснато развиваща се и иновативна индустрия.В тази област ще бъдем по-строги към себе си и ще вървим в крак с времето.При третирането на производството и продажбите ние винаги ще поставяме интересите на нашите клиенти на първо място, повече усилия от наша страна, по-малко проблеми за нашите клиенти.Качествени продукти с внимателно обслужване, за да получим подкрепата на повече хора, за да можем да постигнем издръжливостта на компанията.

С течение на времето имаме сплотеността на екипа, в конкуренцията на пазара ще се движим към поставената цел и никога няма да спрем.Да допринесем с нашия скромен принос към медицинското обслужване на нашата нация.

Връзка

4546

ЕКИП & Фабрика

Офис сграда

офис

Продуктово обучение

Фабрика 1

Фабрика 2

Операция

ПАКЕТ И ИЗЛОЖБА

Пакет

Дървен пакет

Опаковане

Изложба 1

Изложба 2

Изложба 3

ЛИЦЕНЗ И СЕРТИФИКАТ


Време на публикуване: 07 февруари 2023 г